#39 Velfortjent øl på flaske

39-2dunker

Ølet vi brygget for snart 3 uker siden er nå mer enn ferdig utgjæret. Den ene dunken skal vi ta med på sommerfesten på jobben, og siden de er litt fine på det, og ikke drikker rett fra dunken, så må vi tappe over på flasker.

 

39-tapping

Vi kjører ølet over i tappedunken og rigger opp med masse fine nyvaskede flasker

 

39-tapping2

Tott trakk det korteste strået denne gangen, og må betjene flaskefylleren. Knoll koser seg med korker og StarSan og har rikelig med tid til ta bilder eller surfe på mobilen.

 

39-korker

Og når Knoll er korkeansvarlig så roter han like gjerne frem korker med motiver av kollegaer som trenger litt (ned-)jekking. Man får ikke mere moro enn det man lager selv!

 

39-grums

Apropos moro man lager selv. Tørrhumling er moro, men humlerester i ølet er ikke så gøy. Spesielt ikke for sarte pilsdrikkende kollegaer. Vi velger dermed å la siste grumset være igjen i dunken..

 

39-grums2

… før det destrueres på en forsvarlig måte. Lite å utsette på smaken, dette blir nok et godt øl.

 

 

39 - velfortjent

Tittelen på ølet har vi knabba med Stordals store sønn, som hadde funnet på et flott navn som ikke allerede lå på Untappd. Vel, nå ligger det på Untappd. Vi vurderer å kompensere navnerøveriet med noe velfortjent, ellers kan alle henvendelser av juridisk art vedrørende økonomisk kompensasjon gå til vår arbeidsgiver.  Ølet endte forresten på ca 5,94%, akkurat som planlagt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..