Studietur til Copenhagen

Det er nå engang slik at enkelte ganger må man ut å reise, denne gangen måtte Tott ut på tur i den store verden for å lære noe nytt? Enkelte ganger kan dette være svært så gunstig også, denne gangen måtte jeg reise til København. Etter litt googling etter kjente pubber i området dukket det opp noe som kunne være av interesse, jeg vil vel kunne anbefale på det varmeste å bruke map.goggle.com da er det bare å søke etter «øl pub københavn» når man skal finne frem til slike plasser. Resultatet lar ikke vente på seg, jeg er ikke kjent i denne byen men så lenge jeg har en Samsung telefon med Google Maps er ikke dette noe problem. På søndag var jeg innom en kjent Pub som heter Mikkeller Bar
MIkkeller

Dette er en liten pub som ikke serverer annet en øl. Her smakte jeg på flere typer øl som jeg fikk anbefalt, uten å gå inn på de enkelte er dette en pub som er absolutt verd ett besøk om du er i København.

Dag to var jeg satt av til BrewPub Copenhagen dette er ett Mikrobryggeri som lager det meste av øllet de server.
BrewPub Bryggeri

I koselige omgivelser kjøpte jeg meg en Pepper biff og en rekke med øl, 5 stk med 1 dl’s små smaks prøver, fordelen med slike plasser er at man ikke trenger å drikke en halvliter av hver type. Når jeg hadde smakt alle falt jeg for en Brown Ale som jeg bare måtte kjøpe en 0,5l av, så var det bare å lene seg tilbake og kose seg med en mett mage og en deilig øl.
BrewPub 5 på rad

Denne Pubben/Resuranten ligger ikke langt unna Køben sine store handlegater midt i sentrum, er du sulten og glad i godt øl? Turen hit er absolutt å anbefale.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..