#12 – Oljesøl på flaske

På grunn av håpløs prioritering av egen fritid, så har stouten vår stått i 3 uker på gjæringsdunken. Da er det på høy tid å få den på flasker. En OG på 1.075 og FG på 1.026 skulle bety at gjæringen har gått etter planen, og etter karbonering så vil vi havne på ca 6,7% på denne.

 

Flott farge på brygget, og prøvesmakingen lovet også godt. Siden dette er en stout så bruker vi litt mindre sukker til karbonering enn det vi vanligvis gjør. Nå tilsetter vi i underkant av 4,5g per liter. Totalt ble det 19 liter øl denne gangen.

Et lite utvalg flasker etter at etikettene har kommet på.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..