Brygg 2 – Resultatet

Etter 14 dager på gjæringstanken, tapping på flaske og noen uker med god flaskemodning, så er det endelig klart for å teste Stouten vår.

Flott mørk farge, og et fint lag med skum. Selv om stout-øl ofte har en høyere alkoholprosent enn vår knappe 6%, så gjør det ingen ting her. Fyldig smak av brent korn, en del humlesmak uten at det er plagsomt mye. Det tilsatte sukkeret demper bitterheten til humla og gir en god sødme i midten. Lang og deilig ettersmak.

Senere smakinger viser at denne bare blir bedre av å stå en stund på flaske. På grunn av flaskemangel under tappingen ble noe tappet på flastflasker, denne øla som har blir lagret på plast skummer ikke like mye har vi lagt merke til. Blir nok hovedsaklig glassflasker fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..