Ølet vårt kan nå kjøpes i butikk

Det er ikke så enkelt for små hjemmebryggerier å få solgt ølet sitt lovlig i butikk eller andre utsalgsteder. Det er derfor med glede vi kan melde at vi har funnet et lite smutthull i lovverket, og dermed omgått tillatelser fra Mattilsynet, Toll og avgiftsdirektoratet, Helse og Sosialdepartementet, samt et utall kommunale tilvirkningsløyver. Ølet vårt kan du nå få kjøpt i butikk, selv om det er sterkere enn 4,7%! Det er bare en liten, ubetydelig, for ikke å si minimal, hake ved det hele; du må brygge ølet selv.

På Vinbua på Moa kan du nå kjøpe ferdige sett med øl fra Knoll & Totts Sambryggeri. Om du ikke klarer å finne fram til oppskriftene våre her på brunbloggen og mekke et brygg selv, så kan du altså nå bare møte opp på Vinbua og kjøpe ferdig oppmålte sett. Butikken er full av flotte sett, og det rapporteres om strålende salg allerede etter 2 dager i hyllene. Det går med andre ord unna som varmt hvetemeskebrød.  I første omgang så er det Gypsomsnorter APA og Fire In The Hole Habanero IPA som man kan få kjøpt.

 

 

b2

b3

b4

b1

APAen vår er tydeligvis såpass universelt god at den også selges som startpakke til vin.

 

b02

b01

Litt profilering er viktig, så alle settene leveres naturligvis med Sambryggerietikett.

 

 

 

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..