Tapping av juleøl

Mens vi har vært på ferie, så har juleølet fått gjæret ferdig. Vi håper iallefall det er ferdig. Gjæringen stoppet opp på 1.023, noe som i seg selv ikke er helt ille for et juleøl, men vi skulle gjerne fått det ørlite lengre ned.

 

45-metabilde

Det begynner å bli vanskelig å finne bildemotiv fra flasketappinga som ikke er brukt 44 ganger før på denne bloggen. Men bilder av noen som tar bilder av flasker tror vi ikke vi har prøvd før.

 

45-sjokotrub

Sjokotrub?

 

45-gjøkekorker

Gjøken har fått egne korker denne gangen. Gjøkebryggeriet – brygger i andres rede.

45-pauseunderholdning

Flaskingen bar ellers preg av at vi koste oss med å smake diverse øl og snacks mens vi flasket. Her er en hjemmebakt brødpinne med spansk skinke, og bak der ser vi en høyst oppegående Guinness Foreign Extra stout på 7,5%. En meget god stout som grusemoser den vanlige Guinnessen.

45-12maltsetikett

Innholdsfortegnelsen på etiketten ble så omfattende denne gangen at vi måte droppe QR-koden fra standarddesignet. Smaken er ikke så verst faktisk, så det blir spennende å se hvordan denne utvikler seg mot (og over) jul. Vi var litt forsiktige med karboneringssukkeret, tror denne blir bedre med litt for lite heller enn litt for mye co2.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..