Bok: Brewing classic styles

classicstyles

 

Boka «Brewing Classic Styles» av Jamil Zainasheff og John J. Palmer er en bok alle hjemmebryggere burde ha i bokhylla. Undertittelen «80 winning receipes anyone can brew» avslører mye om innholdet. Dette er en oppskriftsbok hvor forfatterne deler flere av sine prisvinnnende oppskrifter.

Men boka inneholder mye mer enn bare oppskrifter, den har også gode beskrivelser av forskjellige øltyper, og hva man skal passe på når man brygger disse. Boka har en veldig fin miks av teknisk info, historie, personlige erfaringer og gode råd.  Oppskriftene er i utgangspunktet basert på ekstraktbrygging, men de har også en variant for oss som brygger allgrain. Om du bare skal ha en eneste bok om ølbrygging i bokhylla, så bør det være denne. Her er mye god kunnskap både for nybegynnere og mer erfarne bryggere.

Vi har med skam å melde enda ikke testet ut noen av oppskriftene i denne boka enda, det må vi gjøre noe med snart..

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..