Flasking av #28 – Crazy Crush

Etter at Tott hadde vært på studietur for å smake på både Estrella Damm og San Miguel, så var det endelig på tide å få flasket APA-ølet vårt. Med en OG på 1.056 og FG på 1.016 så har vi fått oss et øl som inneholder ca 5.2% alkohol. Siden vi tilsetter sukker for naturlig karbonering vil det meste av det som ikke blir til CO2 bli til alkohyler, og 6g/l gir en økning på 0.3% ca. De raskeste knivene i skuffen klarer selv uten kalkulator å finne ut at ølet til slutt blir 5,5%. Dette er en alkoholstyrke vi trives med, det gir litt ekstra ompfh, men uten at man blir så veldig svimmel etter inntak.

 

28.starsan

28.hevert2

Flaskingen gikk for seg uten nevneverdige hendelser. Det ble laget mye skum i flaskeskylleren ved desinfisering av flasker, og ølet kom over i flaskedunken uten at det ble noe søl. Etterhvert kom ølet også derfra over i flasker, riktignok ikke uten søl, men ikke mer enn vanlig.

Etter litt fundering på om kornknusingen var litt off på bryggedagen, i kombinasjon med tom kreativitetstank, så har vi døpt brygget Crazy Crush. Siden vi har brygget APA mange ganger og siden bryggeriets morgen, så blir dette nesten et slags retrobrygg. Og vi har derfor forsøkt å lage litt retrostil på etiketten. For øvrig uten særlig hell.

28 crazy crush

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..