#25 Humlepung på flaske

En uke ekstra på gjæringskaret virker ikke å ha gjort noe skade på IPAen vår, nesten tvert i mot. Den er klarere, og FGen har sunket enda et par poeng til 1.017. Dermed er den også klar for flasking. Knoll har reist på studietur til sydligere strok for å smake på legendarisk gode øl som San Miguel og Estrella Damm, så Tott har sett seg nødt å leie inn ekstrahjelp denne kvelden.

25-Flasking

Selv uten formell mediefaglig kompetanse eller erfaring så har den innleide ufaglærte arbeidskraften klart å ta en fint bilde av flaskingen. Dette var imidlertid det eneste bildet vedkommende klarte å ta, men det ser ut som ting har gått noenlunde etter planen.

Vi har døpt dette brygget for Humlepung. Hvorfor? For det første er humlepung et feiende flott ord. Og rent objektivt så kan det bety at dette er et ganske humlerikt øl. Fra et praktisk synspunkt skulle vi også muligens brukt en humlepung når vi tørrhumlet for å få humla til å synke mer, og ikke legge seg på topp. Som skjellsord oppførte dette brygget seg litt humlepungete når gjær og humle la seg på topp, ga litt dårlig utgjæring og generell vanskelig oppførsel.

25-HumlepungIPA

Enhver Ægirklone med respekt for seg selv tappes selvfølgelig på brukte Ægirflasker

25-etikett

 

 

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..