Korker med eget design

For en stund siden kom vi over en side (BottleMark.com) på Interwebs som printer motiv på flaskekorker. Korken designer man selv ved å bruke en liten applikasjon på på sidene deres.

bottlemark

Dette synes vi var litt tøft, så vi laget et testdesign med logoen vår. Pris per kork er 0,12$, pluss porto. Ikke veldig billig, men heller ikke grisedyrt, så vi bestilte en noen for moro skyld. Er man usikker på kvaliteten kan man bestille en enkel kork som de printer, tar et bilde av, og sender deg bildet slik at du ser hvordan det endelige resultatet blir. Det er heller ikke noe krav om å bestille et minimumsantall når du kjøper, men pga porto kan det sikkert være greit å bestille et visst antall. Det kan også være greit å holde seg under 200,- om man vil unngå toll.

kapselpakke

Da vi bestilte ble vi opplyst om at det var for tiden stor pågang, slik at man måtte påregne noe ekstra leveringstid. Etter en uke fikk vi mail om at korkene var sendt, og en uke etter det igjen kom det en pakke i posten. 14 dager er ikke så ille når de er sendt fra USA. Korkene var pakket i pølser, slik at ikke den printede overflaten skal ripes opp av de andre korkene.

 

flaskekapsel

Kvaliteten på printen var overraskende god. Veldig høy oppløsning, og alle detaljene er synlig. Vi kommer nok ikke til å korke alle flaskene våre med disse korkene siden de er noe dyrere enn vanlige korker, men passer kanskje på flasker som skal gis bort eller åpnes i godt lag?

 

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..