Pimp my Øleskap!

Etter litt ymse erfaringer med gjæring og temperatur og sånn, så besluttet vi å bringe øleskapet vårt inn i den digitale tidsalder, nemlig ved å koble den til det store Internettet. TIl det har vi brukt en gammel laptop, en USB-temperatursensor, og et HD webkamera. Dette er så koblet til Bryggerisjefens trådløse nett, og har derfra tilgang til Interwebs. Med en liten fjernstyringsprogramvare kan vi nå koble oss opp hvorsomhelst fra og sjekke statusen på skapet, enten det er fra sofakroken, fra jobb, fra nabobygda, eller fra Rhodos.

Temperatursensoren (Outer Temp A) er koblet til gjæringsdunken på samme måte som STC-1000 (som styrer temperaturen i skapet) og webkameraet er for tiden stilt inn på gjæringslåsen, slik at vi kan se aktiviteten der.

En smule nerdete? Definitivt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..