Beer Brew 30

Hentet i dag Beer Brew 30 (BB30) som jeg kjøpte med Ølbrygging.no, er meget spent på hvordan denne fungerer etter å ha lest en del om diverse utfordringer på Norbryggs forum.

Jeg har aldri brygget øl før så dette blir en ny og meget spennende erfaring, har lest mye om brygging på Norbrygg sine forum. Så jeg satser på at jeg skal slippe unna de mest opplagte nybegynner feila 🙂

Brygg nr 1 blir brygget uten noe form for modifisering av utstyret, merker raskt at isolering av tanken er en god ide siden denne er tynn og er laget av rustfritt stål som leder varme godt. Under koking opplever jeg som så mange andre har skrevet før at det koker enormt og vesketapet blir stort, vaskerommet som jeg brygger på blir fuktig så her måtte alle vindu og dører åpnes.

Før Brygg nr 2 isolerte jeg tanken med ett liggeunderlag, og jeg hadde også gått til innkjøp av en SSR regulator slik at jeg kan regulere effekten under koking. Dette var veldig effektivt, nå har jeg full kontroll på effekten under koking og kan juster slik at jeg har en fin rullekoking av vørteren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..